Oldalak

2011. január 28., péntek

Végre! Hétfőn indul az n1.


Hétfőtől indul az n1 nemzeti televízió. A műsorát egyelőre interneten keresztül sugárzó "csatorna" kezdetben minden egyes hétköznap este egy 10-15 perces híradóval fog jelentkezni, adja tudtul facebook adatlapján Vona Gábor.

Sokan érdeklődnek, hogy a beharangozott n1 tv hol lesz majd elérhető, látható. Örömmel jelzem, hogy legfrissebb információim szerint az előkészületek a végéhez közelednek. Tegnap beszéltem az egyik szerkesztővel, és ígérete szerint jövő hét hétfőtől látható lesz az n1, amely kezdetben minden egyes hétköznap este egy 10-15 perces híradóval fog jelentkezni az interneten - írja a közösségi oldalon a Jobbik elnöke.

A kis szerkesztőség fiatal, de tapasztalt, lelkes fiatalokból áll. A további információkat a barikad.hu oldalon és a többi nemzeti portálon lehet majd megtalálni. Szóval mindenki készüljön, terjessze a hírt, hogy jövő hét hétfőtől új időszámítás kezdődik, még ha egyelőre csak az interneten. Aki tudja, mutassa meg azon ismerőseinek is, akik nem férnek hozzá a nethez. Terjedjen hát az igazság, mert az igazság szabaddá tesz - zárja sorait Vona Gábor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.