Oldalak

2011. január 23., vasárnap

Te ki mersz állni magadért? Másokért?


Január 27-én a Fidesz székház előtt tüntetünk Budaházyékért


Felszólalnak:
-Morvai Krisztina
-Toroczkai László
-Zagyva Gy. Gyula

Időpont:
2011.01.27, 17:30

Helyszín:
Fidesz központi székháza, Budapest, Szentkirályi utca 18.

A gárdisták jelezték, hogy részt vesznek az eseményen, felszólal Juhász Tamás, az Új Magyar Gárda mozgalom tavaly decemberben megválasztott vezetője is.

Akusztikus koncertet ad Sziva Balázs és Mazula Imre.

A tüntetést Toroczkai László és Zagyva Gy. Gyula jelentette be, még december 30-án a Szabadság téren, azon okból, hogy korábban megígérték, hogy a Fidesz-székházig mennek el a bajtársaik szabadon engedését követelve.

Mint tudvalevő, Budaházy György előzetes letartóztatásban van másfél éve, Szaszka pedig egy rövid, pár napos házőrizet után visszakerült a rácsok mögé. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag minden politikusbűnözőt az ünnepek előtt elengedtek, gyilkosok kapnak felfüggesztett és sorolhatnánk még a visszaéléseket, a kettős mércére utaló történéseket. Az ügy többi érintettje sem lehet nyugodt, mert a nemzeti oldalon több, mint egy tucat ember ellen zajlik még eljárás az állítólagos Magyarok Nyilai ügy kapcsán totális, fideszes hazugság kampány közben, köztársasági terrorban.

Felhívás terjesztésre

Meg kell mutatnunk a hatalom felé, hogy összetartunk és kiállunk egymásért, ezért fontos, hogy sokan legyünk. Kérjük a tüntetés hírét, és a csatolt bannereket terjeszteni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.