Oldalak

2011. március 21., hétfő

Nem volt erotika a két férfi táncában!

Továbbjutott az osztrák ORF Dancing with the Stars (nálunk Szombat esti láz) klónjának hétvégi adásából egy csak férfiakból álló páros, bár egy újság szerint Alfons Haider és Vadim Garbuzov közös táncából hiányzott az erotika. A táncos valóságshow-k történetében első ízben táncolt egymással két férfi.

Alfons Haider, az ORF homoszexualitását nyíltan vállaló moderátora Vadim Garbuzov ukrán származású osztrák versenytáncossal vesz részt a versengésben, amelyben híres emberek és hivatásos táncosok alkotnak egy párt. Korábban egyébként úgy volt, hogy Alfons Haider párja a magyar Ekker Balázs lesz a műsorban.

A valóságshow világviszonylatban is első férfipárja egyelőre továbbjutott, bár nem éppen művészi teljesítményével tűnt ki. A Die Presse újság szerint az Aretha Franklin Respect című számára előadott produkcióból hiányzott az erotika, Haider túlságosan nagy fizikai távolságot tartott partnerétől, talán éppen azért, mert előzetesen kritikák érték az azonos nemű táncospár szereplését, főleg Niki Lauda légitársaság-tulajdonos, volt Forma-1-es világbajnok részéről.

Csatlakozom Niki Lauda véleményéhez. Felháborít, hogy ma már két buzi sem tud rendesen, minden érzelem beleadásával meghitten táncolgatni nagy nyilvánosság előtt. Hová lesz a világ, ha szombaton nem láthatunk buzikat az retek tv-n?

A műsor után a Alfons Haider azt mondta, hogy ez volt pályafutásának legnehezebb fellépése. Ő azt szeretné, ha az azonos nemű párokat a jövőben pusztán teljesítményük alapján ítélnék meg. A brit eredetű, ma már a világ közel 40 országában futó valóságshow első azonos nemű párja Izraelben lépett a táncparkettre: ott két leszbikus nő, köztük az izraeli köztévé sportriporternője alkotott egy párt.

Hol máshol mint ott. Javaslom a magamutogató betegeknek is célországnak.Napokig gondolkodtam mit írjak ehet a képhez. Úgy fest az élet nagyobb rendező és a témát mindig tálcán kínálja.


Forrás : http://comment.blog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.