Oldalak

2011. március 7., hétfő

Gyöngyöspatán egy magyar ember nem bírta tovább.

Mi is történt ? Hallgatva a híreket mindenképpen minden média szerint más és más.





Íme pár igényes szalagcím:
"Járőröző Jobbik-hívek rángatják Pintér bajszát"
"Jobbikos demonstráció Gyöngyöspatán"
"Cigány- és gárdaterror Gyöngyöspatán"
"Ízlés és jó erős gyomor"

A lényeget értette egyáltalán itt valaki? Vagy csak nekem tűnt fel, hogy egy idős magyar ember öngyilkos lett?!

Nos én már nem nagyon értem mi a fontosabb. Megvédeni a tisztességes cigány embereket vagy felismerni a problémát. Keresni esetleg rá gyógymódot vagy fájdalomcsillapítást, bármit, mert lassan az ember úgy van vele bármi jobb a jelenlegi semminél. Több rendőr az megoldás, persze:D

Persze fontos, hogy a cigányok is megszólaljanak. Elmondják, hogy ők mit gondolnak. Természetesen erre alkalmasabb, kitűnőbb személy nincs is mint a magyar Martin Luther King, kolompár orbán. Mert ugye remélhetőleg az Orbánok majd megértik egymást. A képen látható, hogy a többi kedves testvére mélyen vallásos, mert hatalmas feszülettel pózolnak a fotósoknak. Ismerik és betartják a tíz parancsolatot, mélyen vallásos családok ők mind. A Jobbik persze politikai hasznot szerez! Úgy van szarházi, üljél le hülye gyerek ez egyes!!


A másik kép is elég beszédes. Kedves cigányok, egyikük kézfején egyértelműen börtöntetoválások láthatóak. A jobbik szórólapját mutogatja a fotósnak. DE CIGÁNY BŰNÖZÉS NINCS!!!! Mint ahogy a fénykép is bizonyítja.








Ebben a házban laknak Ők! Te vállalnál felelősséggel ebbe a putriba gyereket? Utána adnál ezeknek segélyt, hogy termeljék újra magukat?! Miben lesz különb a gyereke?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.