Oldalak

2011. március 23., szerda

Cser-Palkovicsnak és Brajernek semmi sem elég!

Van akinek be kell tartani, van akiknek nem, van akinek meg betartanak. Van akiknek egy sem jut, van akinek 10 is, van akit meg bármikor kirúghatnak.

Íme 2 politikus álláshalmozó fidesznyik.

Cser-Palkovicsnak annyi állása van, hogy egy kezemen meg sem tudom számolni. Ő a fidesz egyik supermane. Lassan annyi helyről kap fizetést, hogy már ő sem tudja számon tartani. Nemhogy a munkáját megfelelő minőségben végezni. Úgy tűnik ezek a kedves emberek szinte versenyt is űznek abból, ki tud több állást halmozni. Viszont rájöttem hogyan tud Cser-Palkovics meg Brájer munkahelyeket teremteni. Mondjanak le arról a temérdek állásról amit betöltenek. Csak ők ketten legalább 10 új munkahelyet tudnának teremteni. Ha minden fdeszes így tenne az országban, alapból legalább 20000 új munkahelyet hozhatnának létre. Arról már nem is beszélve, hogy talán nem kellene törvénytelen juttatásokat felvenni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.