Oldalak

2011. május 9., hétfő

Föld és víz kell?? Avagy árulás felsőfokon.

Leigáznak minket pusztán pénzel.
A háborúhoz három dolog szükséges: pénz, pénz és pénz.”
A mondást Raimond Montecuccoli grófnak tulajdonítják", s talán örök érvényű mondatok ezek, csakhogy ma már nem szükséges fegyvert venni hozzá. Elég, ha a politikai elitet megveszik, s ők maguk válnak zsoldossá.
Mint azt sokan tudják és állítják a jövő háborúit a vízért fogják folytatni. Aki megszerzi a tiszta víz bázisokat azé lesz a hatalom. Magyarország a jövő Kuwaitja lehetne, ha lenne annyi bátorsága az ország jelenlegi vezetőinek, hogy megvédjék közös kincseinket. De sajnos nincs, "név szerint" nincs. Nekem ilyenkor mindig az alábbi videó örök érvényű tanulsága jut eszembe.




Magyar Zoltán és Bana Tibor országgyűlési képviselők földvédelmi razziát tartottak Vas megyében, az Őrségben.

Elképesztően hatalmas terület, Nyugat-Dunántúl több, mint a fele van jelenleg külföldek vagy spekulánsok kezében. Elsősorban osztrákok, de hollandok, szlovének és olaszok is tömegesen vásároltak fel területeket hazánk nyugati részén.

Hazánknak termőföldjeinek -igen riasztó adat- a harmada külföldi kézen van. Nyugaton főleg az osztrákok, míg a középső országrészben a hollandok, a keleti részen pedig a "magyar" spekulánsok vásárolták fel az élelmet adó földeket.

Zsebszerződésekkel és egyéb spekulációkkal hazánk jelentős része került külföldi kézre. Nyugat-Magyarország ilyen szempontból különösen érintett. Az osztrákok jó része csupán kizsigereli a termőföldet. Adót nem fizet, a gazdálkodáshoz az üzemanyagot, a vetőmagot, műtrágyát Ausztriából hozza, a hazánkban megtermelt árut pedig minden további nélkül kiviszi az országból. Magyar munkásokat nem alkalmaznak, elvétve néhányat, feketén.

A Jobbik képviselői, Magyar Zoltán és Bana Tibor ezeken az őrségi területeken tájékozódtak a mai napon és szembesülhettek vele: a magyar fiatalok képtelenek belevágni földművelő vállalkozásba, mert nincs piac és minden feltételt ellehetetlenítenek, a külföldieket helyzetbe hozva.

A Jobbik politikusai feljelentéseket terveznek a zsebszerződések ügyében és megígérték: az Új Erő kormányra kerülve minden terület privatizációt felül fog vizsgálni, a földeket visszajuttatják magyar kezekbe.

Horváth Ádám

barikad.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.