Oldalak

2011. május 31., kedd

Dr.Baranyi Tibor előadása a Ráczkert Vendéglőben


Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját Dr. Baranyi Tibor előadására, június 1-én (szerdán) 18 órára a székesfehérvári Ráczkert Vendéglőbe (Rác u.29). A belépés díjtalan.


Az előadás moderátor által feltett kérdésekre fűződik fel beszélgetés formájában a következő témákat érintve:


I.:A világ metafizikai értelmű kronológiája. Metafizikai értelemben mikor és milyen szellemi magaslatokban kezdődik az úgynevezett történelmiség, mindez milyen egymást váltó korszakokon ível keresztül, és végezetül, milyen korban élünk, várhatóan ez a kronológiai folyamat miben csúcsosodik ki?

II.:A magyarság kettős szakralitási pontja. Magában foglalva a "szakrális király" pontos szómeghatározását, mibenlétét.Milyen lehetőségek rejlettek népünk nézőpontjából István és Koppány szembehelyezkedésében, illetve melyik döntés, milyen szempontból hordozta magában a traumák lehetőségét( illetve megtörténtét).

III.:A magyarság és a katolicizmus kapcsolata. Konkrétan, hogy mi lenne a magyarság és a katolicizmus közös útja, hogyan valósulna ez meg egy számunkra ideális állapotban, és ehhez képest, hogyan valósul meg az "új-katolicista" törekvések tükrében?

IV.:Kik a felforgatás földi síkon mozgó erőinek meghatározó erői, mi jelenti a törekvéseik mibenlétét és mi képviseli azt az erőt melyek e mögött állnak?

V.:Az utolsó téma pedig, hogy mi a jobboldali tradicionális ember meghatározása, milyen törekvések az üdvösek számára, és legfőképpen, hogy mi az éles különbség az előbbi ember típus és az ellen-baloldaliságot képviselő típus között?

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!



Bővebb információ az előadóról: http://www.tradicio.org/baranyi/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.