Oldalak

2013. április 6., szombat

Jönnek



 Én egyszerűen nem értem hogy adhatunk felmentést ennyi gazemberségre, hazaárulásra!
Hányszor, de hányszor építettük fel e hazát, melyet mindig idegenek igáztak, romboltak le. De mindig túléltünk, újrakezdtük. A huszadik század azonban elhozta azt, melyet előre nem sejtettünk. E hazában élő emberek félresiklott ideológiájuktól vezérelve tették tönkre az országot! Zsebüknek kedvezve
árverezték gyáraink, ajándékozták közműveinket. Liberális aberrációtól hajtva szajkózták tehetségtelenségünk, írták át történelmünk. És örvendeztek a bajba jutottak számának növekedésén. Közénk lövettek mikor egy ökölbe forrt az ellenszenvünk irányukba.
 2010-es választási vereségük nagy részük eltüntette, elhallgattatta. De nem bűnbánatot keresve vonultak vissza, nem esedeznek bocsánatért! Nem! Pár év sunnyogás után újra előbújtak méregdrága villáikból, s újra szócsövei lettek „nyugat” erőszakos gyarmatosítóinak. Újra bűnnek titulálják a hazafiasságot, újra lenézni való számukra a magyar tudat!
 Hát tisztelt jelen idejű kormány! Ezt a nagy hibát hogy követhettétek el? Ország tönkretevő, hazaárulókat nem elítélni? Vagy nektek jobb ellenfelek ők mint a nemzeti oldal? Mert a nemzeti oldal igazsága utat tör az elhallgattatás falán is! A hazugságban közös pártok kiegyezni képesek… Most már ez van! Újra bepofátlanodnak az életünkbe. Provokálnak az interneten. Gúnyosan magyaroznak. Megmondják kit tüntethetünk ki.
 Elfelejtik eddigi tetteik! Egyszóval: jönnek! 

1 megjegyzés:

  1. A varjú a varjúnak nem veri ki a szemét !!!!!!!!!!
    Sajnos a Fidesz is a egy hatalom éhes Bagázs,aki jól "színészkedett" és félre vezette az embereket !

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.