Oldalak

2013. április 28., vasárnap

az "ő" demokráciája



 Hangulatos ígéretekkel, erős propagandával megvezettetve, de amúgy szívügyének tekintve, a nemzet a világháború után  egy teljesen lepusztított, lerombolt, lebombázott országot épített újjá. „dolgozóké a gyár, a föld azé aki megműveli” hirdették a szónokok, amúgy a kétkezi embereknek tetsző szlogenekkel.
 A hatvanas évek végén az „új gazdasági mechanizmus” kis híján a fél kapitalista lét felé repítette az országot, hiszen pl. meghatározott létszámmal engedte volna a magán szektort. Nos ezt a nagy bolsevik hatalmasságok hamar lefújták. Ezután penderítették először hazánkat az imf karmai közé…
 A nyolcvanas évek végén, a köztulajdonnak számító tsz.-ek   és gyárak élén még mindig a megbízható elvtársak ültek. Aztán jött a „rendszerváltás”! Nos, ezek a nagy népképviseleti igazgató elvtársak, mindenféle külső és belső nyomás és fondorlat jóvoltából igazgató urak, majd valahogy egyszer csak tulajdonosok lettek, a nép vagyonát elbirtokolva.
 Ezt a fondorlatos, undorító, átjátszás sorozatot végig irányították a ma baloldalinak hívott szocialista, és liberális pártok: mszp, bajnaiék, bokrosék, gyurcsányék, fodorék.
 Ők féltik ma hazánkban a demokráciát, ők nevezik magukat demokratikus erőknek! Fodor úr ki is jelentette, minden párttal keresi a kapcsolatot, kivéve a Jobbikot, mert az nem demokratikus!
 Na, ja! Ha a demokrácia az ország kirabolóinak szájíze szerinti kormányzás, akkor igaza van!  Én már régóta nem hiszek az ő demokráciájában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.