Oldalak

2013. április 16., kedd

magyar jövő



 Ma mindennél nagyobb kincs egy munkahely az ember számára. Egy munkahely, még ha nem is álmaink netovábbja, de ha fizetnek, már nem halunk éhen, s lakunk valahol, már kincs. Dolgozunk, s ez út végén vágyunk megbecsültként a pihenésre. Egy élt úton keresztül aktívként a jól megérdemelt, a hátralévő időt jó szinten biztosítandó nyugdíjra.
 Vajon a jövőben, tíz, húsz, harminc év múlva lesz-e nyugdíj?  Hiszen tudjuk, öregszik a társadalom, s az aktív korúak egy része is inkább passzív marad a munka frontján. A megszüntetett magyar ipar nyomában beözönlő multik négyezer milliárdot tolnak ki hazánkból évente. A magyar vállalkozók egy része fentről való példával élve, mentik adózás elöl a bevételük. A kormányunk a munkavállalók által befizetett nyugdíjjárulékot átkeresztelte szociális adóvá, így elkölthetik amire csak akarják. S mire akarják mindig is elkölteni? Arra a hatalmas adósság törlesztésére, amiből a magyar nép semmit nem is látott!
 Hatvan- nyolcvan év szennyesét kellene kiteregetni őszintén. Még ha  fejek is hullnak porba. Nagy problémáink megoldásán kellene dolgozni, ahelyett hogy össze-vissza hazugságokkal agitálnak bennünk a lefizetett médiákon keresztül. Mert nem kell sokáig így maradnia mindennek, s nem lesz magyar jövő e hazában. Arra meg nem is merek gondolni, hogy netán ez lehet célja valakiknek…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.