Oldalak

2012. május 2., szerda

az öszödi vakmerő

 "Kiforgatom a vagyonból ki azt állítja hogy csaltam!"- közölte bukott miniszterelnökünk május elsején, a mintegy száz fős őt éljenző nyugdíjas csoport előtt. Jól érzékeli ez a mondat a gondolatvilágát: ő a demokrata, a mindenek felett álló vezér. És igazából jövő módban kijelentett mondata nem újdonság, hiszen ezt már megtette, egy ország dörgölte orra alá hazugságait, és egy ország lett kiforgatva vagyonából. Miközben ő, szemmel láthatóan tehetségtelen ember, az alattomos pénzügyi körök helyi helytartójaként milliárdossá ordasult.  Mikor az állami vagyont darabolták, mindkét nagy pártiak sokasága között ő is vitézül serénykedett, és sikamlott semmivé sok nagy hírű vállalat, s lett kilátástalan jövőjű egy nemzedék!
 Én nem kívánhatok neki mást, csak amit ő tett velünk: Adjon az Isten neki ebben az életben kilátástalanságot, fizethetetlen számlák sokaságát, és dédelgetett barátai által többszöri besurranást otthonába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.