Oldalak

2012. március 19., hétfő

Nem leszünk gyarmat?

 És végül Kövér úr is elismerte: ömlik a pénz a határainkon kifelé! Igen. Két hosszú évtized megtervezett gazemberségei után beismerhetjük, semmink sincs! Nem termelünk magunknak, nem szolgáltatunk magunknak. Még egy telefon vagy egy műsorszóró társaságot sem tudunk csinálni, hogy az igazán fontos villany, távfűtő, vagy vízszolgáltató cégek külföldi tulajdonba juttatásáról már ne is beszéljek.
 A pénz ömlik kifelé, mi mégis ennek töredékéért alázkodunk Brüsszelben, ahelyett hogy itthon lennénk keményebbek, határozottabbak,    öntudatosabbak. Nekünk azért dobtak alamizsnát hogy kivágjuk szőlőinket, levágjuk marháinkat, leromboljuk cukorgyárainkat. A népnek átvágták köldökzsinórját, megszűnt hazájához tartozónak lenni.
 Nem leszünk gyarmat! Hirdeti kormányunk és kormányfőnk.
Szó nélkül letolják a megszorításokat az önkormányzatoknak, és lesz most ingatlanadó, és lesz helyi buszközlekedés ésszerűsítésének nevezett járatmegszűnés. Igaz is, minek busz, ha nincs hova dolgozni menni. Én sem gondolom hogy gyarmat leszünk, mert már azok vagyunk!
 Az ország lassú nemzettelenítését egykedvűen fogadók dopemant  szeretnék köztársasági elnöknek. Hurrá! Csak ha majd mind lopni megyünk, azt tessék megmondani kihez lehet még?
 Arra kíváncsi vagyok, hogy mikor hamarosan a földjeink elajándékozásáról kell dönteni, lesznek-e tökös legények a parlamentben, és kimondják amit ígértek:  Földet soha külföldinek! Vagy hunyászkodva védekeznek, ilyen az EU! Értsétek meg, kell nekik!
 Ideje lenne összezárnunk magyarok! Menteni mi még menthető, és lépésről lépésre visszaszerezni mit eladtak áruló kormányaink. Nem csak azért mert ez a mi hazánk, de főleg azért, mert unokáinknak is ez kell legyen!

1 megjegyzés:

  1. tóth józsef vagyok,de ez tök mindegy.csak voltam fehérvári,részben az érzelmek,részben az értékek vittek más felé,ami a lényeg,semmi sem változott. legalábbis fehérváron.minimálbéres három hónapos ingyen munkák a külföldi multiknak!

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.