Oldalak

2012. április 6., péntek

A rezidensek győzelme

 Végül rezidenseink nyertek. Nem háborút, igaz, csak csatát, és nem hosszú távút, csak pillanatnyit. Mert ugye ha ütjük az asztalt, a vita partner enged, ha akar, s most akart. De az asztal ütés most önző  és rövid távú célt szolgál. Miért is?  Mert orvosaink fizetése abból a központi pénzből fejődik le, mit a többség befizet. s mint tudjuk a társadalom nagy többsége minimál bér környékén tengődik, és még nem üti az asztalt...
 A cégek és nagy szolgáltatók, valamint a kereskedőláncok mind külföldi kézben vannak, s nyereségüket nem itthon forgatják. De hírhedt nagyvállalkozóink is félhivatalos fizetési módszereikről ismertek. Beszélgessünk csak el szomszédainkkal, ismerőseinkkel erről! Tehát valakik most kaptak, valahonnét elvettek. A dolognak vannak nyertesei és vesztesei.
 A magyar gazdasági talpra-állításról,  agrárium helyzetbe hozásáról, feldolgozóipar újraindításáról nem beszélünk?
 Kedves diplomás, kitanult barátaim! Tudom és vallom igazatok, de legyetek szívesek ezért a társadalomért is egy kicsit ütni az asztalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.