Oldalak

2010. szeptember 1., szerda

„Nincs miért és nincs mégis,

csak a bizonyosság,

hogy Isten kezében

értelmet nyer minden.”

(Rozványi Dávid)





Kedves Barátaim!

Augusztus 20-án, nemzeti ünnepünkön Isten magához szólította két gyermekét.

Kónyi-Kiss Domonkos, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom országos elnökségi tagja és megyei elnöke varázslatos személyiséget kapott Teremtőjétől. Szívvel és lélekkel harcolt. Legjobb tudásával és minden erejével Magyarországot szolgálta. Igen sokan ámulattal néztek fel Rá és vezérként követték.

Simon Péternek szép lelket és rengeteg érzelmet adott az Úr. Lánglelkűként, Jézus-arcúként is nevezték Őt. Versei hűen tükrözik hitét, hűségét, bátorságát. Hazaszeretete a hagyományőrző alkalmakkor is megmutatkozott.

Arra kérlek Titeket, az értetlenségtől széttárt kezeiteket kulcsoljátok imára, ahogy az 512. dicséret 6. verse is írja:

„Szólj és csitítsd a bút, mert bú és kín gyötörnek,

Szólj, hogy legyen szavad ír és gyógyító erő,

Szólj, dicsőséged úgy még szebben tündökölhet,

És mindörökre nő, és mindörökre nő.”

Adjunk hálát azért, hogy szeretetük, barátságuk, kedvességük részesei lehettünk.

Péter barátunkat szeptember 1-én, szerdán fél 16:30-kor a Szabadbattyáni temetőben kísérjük utolsó földi útjára. A családot tolmácsolva kérlek Benneteket, hogy politikai egyenruhát ne húzzatok, ellenben megtisztelhetnétek Pétert a hagyományőrző viselettel.

Domonkos barátunkat szeptember 4-én, szombaton búcsúztatjuk Székesfehérváron. A felravatalozás fél 10:30-12:00-ig tart a Prohászka-ligetben, a Szent László szobornál, ahol beszédet mond Gál Péter Pál, a Jobbik székesfehérvári elnöke, és Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke. Ezt követően gépkocsikkal és külön buszokkal együtt vonulunk át a Móri úton található Fecskeparti temetőbe, ahol 14 órától lesz a részvétnyilvánítás a kápolnában, majd kezdődik a temetési szertartás.

A temetés után 17 órakor szentmisére kerül sor a Ciszterci Templomban.

„Az okosok fényleni fognak, mint a fénylő égbolt, és akik sokakat igazságra vezettek, mint a csillagok, örökké.” Dániel próféta könyve, 12:3

1 megjegyzés:

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.