Oldalak

2010. szeptember 5., vasárnap

Felállt a csapat


Mind Gál Péter Pál polgármesterjelölt, mind a város 14 körzetének jobbikos önkormányzati képviselőjelöltje leadta az induláshoz szükséges kopogtatócédulát a helyi választási bizottságnál. Ezt Gál Péter Pál, a Jobbik városi elnöke, polgármesterjelöltje jelentette be pénteken, a Városház téren tartott sajtótájékoztatóján.



A Jobbik városi elnöke újságírók előtt köszönetet mondott mindenkinek, aki a választási kampányban munkájával segítette a párt jelöltjeit az induláshoz szükséges feltételek teljesítésében, egyúttal megköszönte azoknak a támogatását is, akik ajánlószelvényeiket a nemzeti radikális párt jelöltjeinek adták. Kifejtette továbbá, hogy az önkormányzati választási törvény nyáron elfogadott módosítása minden jelölő szervezetnek nehézséget okozott, de a Jobbik erejét, szervezettségét mutatja az is, hogy ezen nehézségeket gond nélkül le tudta győzni a párt, és néhány ellenfelével szemben tiszta eszközökkel, saját erőből képes volt összegyűjteni a szükséges mennyiségűt jóval meghaladó kopogtatócédulát.

Sajtótájékoztatója végén a Jobbik városi elnöke kért mindenkit, aki eddig szavazatával segítette a párt képviselőjelöltjeit, illetve polgármesterjelöltjét, hogy az október 3-i választáson is maradjanak a Jobbik mellett, egyúttal elmondta, bízik abban, hogy a nemzeti radikálisok következő hetekben ismertetendő Szent István Programja a választók minél nagyobb hányadának a tetszését el fogja nyerni, és minél többen támogatják majd Székesfehérváron is a paktumok nélküli, radikális változást egyedül garantáló Jobbikot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.