Oldalak

2010. szeptember 7., kedd

A kecske is jól lakott, a ká...... emberek hova tünt a káposzta ?


Közpénzcsapolás , avagy foci MSZP-SZDSZ módra Fehérváron!

Avagy melegítsünk fel egy régi káposztalevest, ami talán nem is hűlt.

Egyelőre nincs gyanúsítottja a Fehérvár FC Kft. botrányos szerződéskötései miatt hűtlen kezelés gyanújával megindított nyomozásnak. A baloldali vezetésű önkormányzat 84 %-os tulajdonában lévő, szocialista futballvezetők siserehadát felvonultató klubnál évtizedek óta tékozolják felelőtlenül a közpénzt. A klubot - amelytől nemrégiben vonta meg a névhasználati jogot a korábbi szponzorcég - körüllengő gyanús ügyletek sorát szaporítja, hogy az ellenzék szerint Székesfehérvár szabad demokrata alpolgármestere, Szelier András augusztusban februárra visszadátumozott szerződéseket szignált a klub nevében.

Bár a szocialista-szabad demokrata városházi hatalmi tengely a baloldali többség szavazataival megakadályozta, hogy a székesfehérvári önkormányzat vizsgálóbizottság alakuljon a labdarúgó klub gazdálkodásának átvilágítására, a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) feljelentése nyomán folytat nyomozást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés gyanújával.
Gyanúsított még nincs, gyanús szerződések és gyanús szerződők azonban bőségesen akadnak. Ellenszolgáltatás nélküli kifizetések, botrányos autólízing, indokolatlanul elengedett követelés. Mindezeket vizsgálja a rendőrség. És a különböző ügyek mögött városi politikusok állhatnak: Maráczi Endre (MSZP) volt ügyvezető, Varga Endre (MSZP) technikai vezető, Viniczai Tibor (MDF), a kft. volt ügyvezetője, Pénzes Mihály, az MSZP székesfehérvári elnöke, a Fehérvár FC felügyelőbizottsági elnöke, valamint Szigli István független (MSZP-FIDESZ) képviselő. Utóbbi Centerhalf Kft. nevű cégével is szerződött a Fehérvár FC, ami a városatya státusát tekintve jogilag és etikailag egyaránt összeférhetetlen.
Balsay István, a Fidesz parlamenti képviselője a szövevényes ügy kapcsán a Magyar Nemzetnek elmondta: Warvasovszky Tihamér székesfehérvári polgármester, szocialista honatya a rendőrségi feljelentéssel csupán előremenekül, hiszen ezzel nem tudja eltussolni a tényt, hogy a kétes szerződéskötésekről hivatalból tudomása volt, de az MLL által kirobbantott botrányig semmit sem tett azok tisztázására. Balsay szerint okirat-hamisítás gyanúját veti föl, hogy Szelier András szabad demokrata alpolgármester az augusztusi bajnoki rajt előtt februárra visszadatált szerződéseket írt alá. Ezt az SZDSZ politikusa elismerte, mondván, ügyvezető híján nem volt másnak aláírási joga a klubnál, így az akkor még Videoton névre hallgató klub nem indulhatott volna a nemzeti bajnokság élvonalában.

Magyar Nemzet - fideszfrakcio.hu 2004. október 29

Azóta a kecske a mi kecskénk lett, most Ő keresi azokat a káposztákat, amit a haverjaival együtt felfaltak.

A mesének itt vége
te csak hunyd le kis szemed, aludj el szépen, kis Balázs.




1 megjegyzés:

  1. Forrózoli...
    Olvaslak, követlek, figyellek...
    Tetszik, élvezem...
    Hajrá StefiBlog!!!

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.