Oldalak

2010. szeptember 21., kedd

Ébresztő, Fehérvár! Az átverés folytatódik…….

Ébresztő, Fehérvár!
Az átverés folytatódik…….

Még le sem nyeltük a békát, hogy a szocialista Warvasovszky Tihamért az új kormány számonkérés helyett az Állami Számvevőszék alelnöki székébe repítette, itt az újabb átverés.

A város mszp-s alpolgármestere,- a fűtőerőmű privatizátora, a színházfelújítás politikai felelőse -, és az szdsz jelenlegi frakcióvezetője - a szociális lakáskiutalásokért felelős bizottság volt elnöke- fogott össze a volt fideszes megyei elnökkel, hogy magukat civilnek álcázva újra átverjék a jóhiszemű fehérvári választókat. Kérem a fehérváriakat, ne hagyják magukat átverni! Székesfehérvár a mi városunk, segítsenek újraéleszteni! Támogassák a Jobbik jelöltjeit, mert mi valóban átalakítjuk a szociális támogatási rendszert, valóban fellépünk a létező cigány bűnözés ellen. Mert a Jobbik megalkuvás nélkül megkezdi a számonkérést. Mert mi soha nem kötöttünk és nem kötünk paktumot. Mert nálunk betelt a pohár.

És Önöknél?

1 megjegyzés:

  1. Kantár : Tisztára mint egy rossz vadnyugati filmben, csak mindez gagyi magyar kivitelben. A bukott életművész, volt fideszes, a már az mszp-ből is kiutált szarka, az szdsz-es szociális lakás manipulátor, az mdf-es 3* indultam soha nem kaptam 3% nál többet pasas és még sokan mások. De mind hatalmas "örök civilek". Seres Marikát meg ki vette meg, vagy már az elején elkelt? Ezeknek mindegy kivel, mikor, hol, csak egy a fontos, mammont imádni, a pénzt a hatalmat birtokolni. A sok tudatlan meg csak megy mint birka a nyírásra és szavaz.

    Drága hazám, Szent István városa! Varkocs György megint ki lesz zárva a városfalain túlra ?

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.