Oldalak

2013. március 16., szombat

Szélsőséges hétvége


 Nem hiszem hogy az elmúlt hétvége szélsőséges időjárása okozta emberi reagálásokban sok csodálkozni való újdonság akadna. A liberális  oldal folyamatos felelős kereső fecsegése közben sem jutott el oda hogy lapátot ragadjon s mentené bajba jutott honfitársait pártállástól független. A nemzeti oldalon is akadtak kommentelők kik nem hagyhatták ki most sem a „mocskos zsidózást” , bár megmondom őszintén őket csak csapódó huligánoknak, tudatos provokátoroknak tartom. A baloldalon szintén jelen van egy ilyen kör, fasisztázó, nácizó jelzőket ordító szándékos hülyék.
 Szükség lenne a bal és jobb oldalnak egyezségre jutni! És úgy gondolom, mind a baloldal hiteltelen, külföldről őket folyamatosan utasító politikusai, mind a jobboldal ki tudja hogy meggazdagodó vezetői nélkül történhet meg! Befolyásolás mentesen!
 Úgy gondolom mind az egészségügy, oktatás, rendőrség, stb. tekintetében a benne dolgozó elismert szaktekintélyeknek kell országos vezetőt választani, s őket semmilyen kormány váltás el nem mozdíthatja! Konszenzus kell a nemzeti minimumról, s ezt be kell tartani! Viszont be kell szüntetni hogy politikusok külföldre szaladjanak hazájuk ellen szankciókat követelni! Ha nem saját szájuk íze szerint alakul a politika! Ez olyan kunbélás! A magyar embereket nem segíti ha állandóan támadják az országot. És igen! Az alapoknál kell kezdeni: legyen hittan az iskolákban, s ha már nagyon nem vallásos egy közösség, ott erkölcstan. Mert az életben emberségből és magyarságból vizsgázunk, s ott jelenleg nagyon sokan bukásra állnak!

1 megjegyzés:

  1. Az ország hóba fulladt - Márc. 15-e ünnepére.
    Van abban valami gyomorforgató, hogy az osztrák lapok arról cikkeznek - a Magyar Honvédség csak operett hadsereg - ezt pont 1848 márc 15-e ünnepén írják ezek a biggyedt szájú habsburg ivadékok. Sőt hókotrót is küldenek. Írja ezt a judeo-bolsi-libsi hazaáruló HVG.

    Valóban nagy hibát követtünk el!!! Mivel - hát azzal, hogy márc 14-én hajnalban nem zártuk le a határainkat a kamion forgalom elől valamint nem tiltottuk be a kamion forgalmat közútjainkon. Mert akkor a nagypofájú sógoréknál és a drótos-tótoknál álltak volna a kamionok.
    Mert ugye ha egy kamion elakad vagy keresztbe áll ott nem megy el a hókotró sem - egy elakadt személyautót könnyű odébb vinni - egy kamionhoz speciális jármű kell.

    Persze gondoljunk bele mi történt volna ha ezt a Magyar Kormány megteszi, a sok retek- patkány multi - a magyarölő habsburg fattyak a rühös tótok - a szöröstalpú románok - már Magyarország megszállását követelnék a Mocskos antikrisztusi uniónál.

    Így aztán mi vittük el a balhét a többi szarházi meg élcelődik a Magyarokon a Magyar Honvédségen Márc. 15-én

    Azok a szar fostos osztrákok akik csak a russzal tudtak bennünket térdre kényszeríteni.
    - Magyar véren és verítéken híztak 300 évig most pedig a Magyar föld kell nekik - az Isten verje meg őket.

    ja hogy az unióban nincsenek határok,- megvannak azok csak oda kell állítani a magyar tankokat a kamionok elé -állítsuk vissza a határőrizetet, had gajdoljon a sok felvásárló -

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.