Oldalak

2013. március 20., szerda

Szaniszló úr kitüntetése

 Mi emberek nem vagyunk egyformák! Unalmas is lenne az élet, ha így lenne! Valaki a telet szereti, valaki a nyarat, és akad aki az átmenetet. Valaki őszintén elmondja véleményét akár a szemedbe is, valaki inkább pletykál a hátad mögött, s valaki másoktól befolyásolva harsogja a nem is tudja mit!
 Polgári kormány van. Lehet kritizálni, hiszen nagyon sok minden nem úgy alakul ahogy ők ígérték, és mi vártuk volna. De nyolc év külföldről irányított nemzet pusztító liberalizmus után mégis történnek a nemzet értékrendjével egyező dolgok. De azt hogy ez a kormány kit tüntet ki a nemzeti ünnepen ne szabja már meg az antimagyari oldal!  Hihetetlen nyomásra képesek Szaniszló úr kitüntetése ellen! ( Vajon az összes balliberális média-internacionalista kitüntetésekor miért nem tiltakozott a jobboldali sajtó?) Idegen ország nagykövete tüntetőleg látogat a miniszterhez, és komor arccal adja tudtára: őt ne! (Pedig "Ő" csak a sajátjait félti!)
 Hulljon le végre az álarc! Kedves kormány! Most független ország vagyunk,vagy már általatok is elhagyatottan felvásárolt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.