Oldalak

2012. február 23., csütörtök

A kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja


         Azokra a megtört idős emberekre gondolok, akik valóban elszenvedték a bolsevik hatalom kegyetlenségeit, munkatáborokban, börtönökben. És azokra a megtört, ma már idős emberekre gondolok, kiknek szüleit, testvéreit, férjét, feleségét, vagy éppen gyermekét érte utol a kommunista diktatúra a saját ideológiáján kívül semmit sem engedélyező véres karma. Azokra gondolok kiknek életét fiatalon törte ketté a terror, és összeszorított fogakkal élték napjaikat várva hogy eljön az igazság napja, hogy fellélegezhet a börtönbe zárt lélek, hogy felsóhajtanak a lenyomva tartott gondolatok. Hogy megbűnhődnek e nemzet tönkre tevői, a keleti nagy vörös birodalom kiszolgálói,  a nemzet és  ősi büszke múltunk tagadói a kommunista vezetők.
         Azokra a megtört idős emberekre gondolok, kik már húsz esztendeje várják ezt, és lelkük nem nyugodhat, mert hóhéraik, eltipróik közöttünk járnak, közöttünk járnak…
         A 60-as évekkel kezdődő enyhe diktatúra, a gulyás kommunizmus több kárt okozott mint a fizikai fájdalmakkal kísért előzménye, mert lélekben törte meg a nemzetet, ki elfordult Istenétől, elfordult közösségétől, magányos lett minden tagja. De utat kell taposni a közönyben! Emlékezz, de ténykedj is hogy szebb jövőt építhessünk!
         „Ti nem azt látjátok, amit valóban láttok, hanem azt amit mi mondunk” –gondolattal itt ténykednek a kommunista bűnök elkövetői, és örökösei. És sok pénzzel, nagy médiával láttatják magukat jónak, szépnek. És elérték, micsoda gyalázat, hogy az elmúlt húsz évben háromszor szavazta e nép hatalomba őket!
         Háromszor szavazta és emelte hatalomba őket. Ezért lehet az, hogy megszűnt magyarnak lenni a gazdaság szinte minden ága! Internacionalista lelkük örömmel summázza hogy gyarmattá alacsonyították ezt az országot. Ezek a kommunista diktatúra vezénylőinek mai örököseinek bűnei! Kiknek hazanemszerető brüsszeli küldöttei hazájuk ellen szavaznak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.