Oldalak

2010. augusztus 23., hétfő

Tragédia...


Augusztus 20-án éjfélkor, Fehérvárcsurgón eddig tisztázatlan körülmények között autóbalesetet szenvedett a Fejér megyei HVIM egyik oszlopos tagja, S. P. és Kónyi-Kiss Domonkos a HVIM vezetőségi tagja.

A tűzoltók és a mentők csak hosszú küzdelem után tudták kiszabadítani a kocsiba szorult két fiatalt. S. P. - teljes nevének közlésére még nem kaptunk felhatalmazást - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen, a mentőben életét veszítette.

Kónyi-Kiss Domonkost nagyon súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azóta kómában fekszik. Csak a szüleit engedik be hozzá, egy kis időre tudott bemenni Zagyva György Gyula és Koncz Eszter, a HVIM vezetőségi tagjai.

A balesetről a szakértői és rendőrségi vélemények még nem készültek el.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom mélyen megrendülve őszinte részvétét fejezte ki S. P. családjának. Temetésének időpontjáról később tájékoztatnak.

Részvétét fejezte ki a Magyar Nemzeti Gárda nevében Ináncsi József is. A főkapitány közleményében együttérzését fejezi ki "a nemzeti oldalon velünk együtt küzdő bajtársunk elvesztéséért."

szentkoronaradio.com - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.