Oldalak

2010. augusztus 10., kedd

A láthtáron Vukics örnagy és sok dühös magyar


Schmitt: Tavasszal elfogadhatja a parlament az új alkotmányt

Jövő tavasszal elfogadhatja a parlament az új alkotmányt – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök a köztelevízió esti műsorában. Az államfő szerint a mostani alkotmányból meg kell tartani azt, ami jó és kiállta az idő próbáját.


Schmitt Pál hozzátette: nem lehet alkotmányozó elnök , de az alkotmányozási folyamatnak részese szeretne lenni. Mint mondta, a kormány év végére fejezné be az előkészítő tanácskozásokat, államfőként pedig azt javasolja majd, hogy vegyék bele az alkotmányba az egészséges életmódhoz és a sportoláshoz való jogot.

Az államfő arról is beszélt az Este Extrában: első külföldi hivatalos útján Ausztriába megy, majd az óramutató járásával ellentétesen körbejárja a környező országokat.

(hírTV, FH)


Hoppá, ezt így is lehet ???!!! No akkor most dőlnék hátra és kérnék egy finom meleg gőzölgő kávét.

Látom is azt a több ezer fős tömeget, épp köszörű kövön csiszolgatják szablyáikat, s felajzott íjjakkal ugranak apró termetű hucul lovaikra. Hujj hujj hajrá irány a Kossuth tér. Gondolom a magyarok szövetsége már fogalmazza is a kiáltványát hogy meddig kap időt a kormány, hogy átgondolja alkotmányozási szándékát.

Mert ugye kedves testvéreim, alkotmányozni nekünk így kell. Pont mint ahogy Viktor király és hűséges alattvalói teszik.

Ki az a népfelség, kérdezgethetik maguktól minden reggel. Á biztos csak elírták, olyan nincs is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.