Oldalak

2010. augusztus 24., kedd

KÖZLEMÉNY









A Jobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Szervezete közleménye


Megtört szívvel gyászol a Jobbik!

Két nagyszerű fiatalembert gyászolunk családjukkal, barátaikkal együtt. Az augusztus 20-án éjjel tragikus balesetben elhunyt lánglelkű Simon Péter után a mai napon eltávozott közülünk a baleset másik áldozata, Kónyi-Kiss Domonkos, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megyei vezetője, országos elnökségi tagja, a Jobbik maroshegyi képviselőjelöltje, igaz barátunk.
Mindkettőjük személyében sokra hivatott, nagyszerű hazafiakat veszítettünk el, de ami ennél sokkal fájdalmasabb, két család veszítette el csodálatos gyermekét.

A Jobbik városi szervezete megrendülten osztozik a családtagok, barátok gyászában, miközben maga is barátként, soha nem pótolható társként gyászolja a két fiatalt.
Természetesen szervezetünk minden lehetséges segítséget felajánl a tragédiában érintett családoknak mind a mostani elviselhetetlenül nehéz időszakban, mind a jövőben.
Tudjuk, hogy két barátunk, most ott ül a Jóisten mellett, onnan néz le ránk, bíztatva és vezetve minket, hogy folytassuk eddigi közös munkánkat egy szebb jövőért.

Emléküket örökre megőrizzük, vezessen minket mindenkor a helyes úton!

Isten Veletek, Barátaink!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.