Oldalak

2013. február 25., hétfő

A kommunizmus áldozatainak emléknapja


Egy nap mikor azokra gondolunk kiket gulágba, munkatáborokba küldött a vörös hatalom, egy nap mikor emlékezünk a névtelen és neves ellenállókra, kik szembeszálltak a gonoszságban fogant rendszerrel, a kommunizmussal.
 Nem mindenki számára becses nap ez! Vannak itt köztünk még kik halálba küldték az embereket, kik nevetve húzták keményebbre a gyeplőt nyakunk körül. És még itt vannak köztünk, néhányan lesütött szemmel, de sokan most is boldogan vállalva sötét múltjuk, hirdetve a borzalmak évtizedeinek eszméit. Megtehetik. Örököseik most is hatalomért küszködnek. Most is tele hazudják világunk. A kommunizmus rémes keze a máig elér, sőt túl nyúlik rajta. S áldozatai nem csak a hősök, hanem mind azok vagyunk! Hiszen ők árulták ki országunk, s taszították ilyen mélyre a nemzetet! S vádolom cinkosaikat, kik elítélni  számon kérni félnek őket, s hagyják hogy átfordult nemzetközi internacionáléjuk magáévá tegye Hazánk maradékát is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.