Oldalak

2011. február 24., csütörtök

Lebukott a LIDL??? Mérgező élelmiszer???!!!! + FOTO




Mindig is tudtuk, hogy a multik általában szemetet árulnak. A világ összes selejtes vackát eladják a magyarnak, mert az birka és mind1 mit eszik. De hogy most már rá is írják na ehhez már pofa kell!




Kedves asszonykám édesszájú mindig kell, hogy legyen valami csoki a közelben. Vett is magának narancsos piskóta tallért a lidl nevű műintézményben. Mindig mondom neki " drágám legalább a magyart vedd mert azt legalább mi gyártjuk". Mit lehet tenni a jó marketing, az olcsó ár, csillogó gusztusos csomagolás megtette a hatását. Ahogy Hofi mondta annak idején a "cukrozott takony". Megvette magának és megkínálta kisfiamat is. Valami ösztönös dolog azért a fiamban is van, egyből rávágta nem ízlik, furcsa íze van. Nem is foglalkoztunk nagyon a dologgal erre jön a kedves feleségem.
Né má mi van ide írva erre a dobozra, hogyaszonnya (apró betű).




*A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorol.


No akkor ez most mit jelent????!!! Én, Te, Mi mint szülők, akkor most vigyem be a gyereket a kórházba gyomormosásra? Kezdjek aggódni talán? Nem baj, nem gond egyé te is sokat. Ez a kitétel egyébként csak magyar nyelven van feltüntetve, akkor ez most csak a magyar gyermekekre veszélye?



Na gondoltam akkor a google a barátunk, beütöm ezt a kedves kis mondatot.

Íme az eredmény: KATT IDE !! KATT IDE !!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.