Oldalak

2012. január 25., szerda

Gondolat, a kormány melletti demonstráció kapcsán

Jó ha az embernek van miben hinnie, van miben bíznia. Jó ha az emberek hisznek a nemzetben, az egységben, az ország feltámadásában. Jó látni hogyha kell, mikor belülről és kívülről is aljas eszméket hirdető, a pénz rabbijainak ordító dühe támadja országunk, akkor az értelmes nép utcára vonul demonstrálva kiállását nemzetünk egysége mellett. És ez a lényeg.
De ez csak a kezdet.
Végig kell verekedni az elmúlt húsz év ország ellenes privatizációijainak felülvizsgálatát, felelősöket kell találni, hogy többé ne legyen ki ezt megtegye,; és olyan törvényeket kell elfogadtatni, hogy a magyar stratégiai ágazatok, energia szektor, vízgazdálkodás,    az erdők, a termőföld, soha semmilyen körülmények között ne kerülhessen külföldi tulajdonba! Ezen szerződések hatályát vesztessék, és a kiárusítókat adjuk a külföldi bitorlóknak, kérjék számon rajtuk a pénzüket. Magyarország a Nemzeté! És hiszem azt hogy a következő választások után, Fidesszel vagy nélküle, de elkezdődik a Szent Korona Országának magára találása, Isten segítse a Jobbikot ebben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.