Oldalak

2010. november 20., szombat

Cser-Palkovics megszerezte a 6. állását is, avagy cola,fanta,sprite vagy light cola lesz a menühöz?


Olyan időt élünk, mikor minden munkát el kell vállalni. Vannak emberek akik képesek 4-5 állást is betölteni, természetesen az isten őket a végtelen munkabírással és napi +14 órával áldotta meg. Na meg titkárnőkkel.

Drága Bandi, mert gondolom a kis tábládon ez fog majd állni, szeretnélek meghívni a kiskocsmámba. Mivel hasznos része szeretnék lenni a kisközösségemnek és természetesen jól jönne egy kis ingyen reklám, na meg kipróbálhatnád, hogyan kell sört csapolni. Bevezetnélek a pálinkavizezés rejtelmeibe és a kannás bor eredetfilozófiájába. Utána átmegyünk az Erzsi büféjébe, úgyis most lesz nála is üzletbővítés, szerintem örülne ha kisütnénk valamit a konyhájában.




Íme a hivatalos levél:

Tisztelt sajtó!

Nemrégiben Székesfehérvárra is megérkezett a Burger King, így Magyarországon már összesen 27 helyen van lehetőségük a vendégeknek megkóstolni a hagyományos recept és kiváló minőségű alapanyagokból összeállított szendvicseket, menüket.

A Burger King szeretne részt venni a helyi közösség mindennapjaiban, felelősséget érez az iránt, hogy lehetőségeihez mérten segítséget is nyújtson. Az eseményen bejelentésre kerülő támogatás középpontjában a gyermekek állnak, akiknek egészséges felnövekedésük mindnyájunk együttes érdeke.(Ezért gondolom lebeszélik majd a fiatalokat, hogy azt a moslékot egyék, amit gyors kajának hívunk?)

Ennek megfelelően az avató ünnepségen a fiatal korosztály is képviselteti magát, több székesfehérvári oktatási intézmény vezetőjével egyetemben.(Kivezénylik majd a közeli iskolát ,Cser-Palkovicsnak legyen kivel fényképezkedni! Apropó szolt már neki valaki, hogy nem túl fotogén?)

A székesfehérvári ünnepélyes átadón Székesfehérvár városvezetői – dr. Cser-Palkovics András polgármester és Róth Péter alpolgármester – fogja a Whopper szendvicseket készíteni a meghívott gyerekeknek. ( Várom már a székesfehérvári oktatási intézményekben a menza reformot.)

Szeretnénk, ha elfogadná meghívásunkat, és saját szemével látná, amint a városvezetők az étterem konyhájában tüsténkednek. (Remélem beválnak, mert kell a 6. állás is.)

Finom tűzön grillezett falatokkal várjuk Önt is!

Az eseményre 2010. november 24-én (szerdán), 11.30 órától kerül sor.

Helyszín: Burger King étterem

Székesfehérvár, Jancsár köz 5.

Székesfehérvár, 2010. november 19.

dr. Cser-Palkovics András Róth Péter

Székesfehérvár polgármestere alpolgármester

Dara Zsolt

a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.