Oldalak

2010. július 26., hétfő

„Szent István Program”

Mint korábbi bejegyzésemben olvashatta, a Jobbik Székesfehérváron „Szent István Program” néven kíván programot alkotni. Amit hamarosan be fogunk mutatni itt a blogon.

Szeretnék megkérni minden kedves olvasót addig is írja meg ötleteit, javaslatait, terveit. Ön mit tenne?

Tegyen fel kérdést Gál Péter Pálnak a Jobbik székesfehérvári polgármester jelöltjének.

4 megjegyzés:

  1. Cser-Palkovics prospektusát éppen ma olvastam, gondolom nem csak nekünk jutott a "jóból"...
    Valami kérdőívet akar kitöltetni a lakossággal. Alapvetően jó ötletnek tartom, fontos lenne a lakosság véleményének kikérése, viszont nem csak választások alkalmával.

    Azt hittem nem fogok javasolni, de mégis megtenném: folyamatosan kérjék ki a lakosok véleményét egy-egy fontosabb ügy kapcsán! A demokrácia mindenkié és nem fordítva!

    Szebb jövőt!

    ui.: Ha esetleg szükségük lenne egy 17 éves székesfehérvári ifjú segítségére bármiben, csak írják meg egy hozzászólásban! Valahol el kell kezdeni a politizálást és úgy vélem Önökkel egyeznek a nézeteim. :) Sajnos szavazatommal még nem tudom támogatni a pártot, decemberben töltöm csak be a 18. életévemet.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen szükség van minden tenni vágyó fiatalra, javaslom keresd fel Katona Tibort. Ő a Jobbik Ifjúsági Tagozatának a megyei szervezője.

    katonatibor@hotmail.com

    A kampány munkára való jelentkezés esetén engem lehet keresni : lakatos.istvan@jobbik.hu

    Az országgyűlési választások idején 16 alkalommal tartottunk fórumot. Jelen állás szerint legalább ennyi ha nem több alkalommal tudunk találkozni majd a kampány során az adott területen élőkkel. Úgy vélem a Jobbik bebizonyította és fogja is bizonyítani, hogy amit gondolunk az nem csak a választások napjáig tart.

    VálaszTörlés
  3. Tisztelt Polgármester-jelölt Úr, Kedves Péter!

    Érdeklődnék, hogy megválasztásod esetén, egy alaposan kidolgozott sport- és szabadidős koncepción belül, milyen elképzelések lennének arra vonatkozóan, hogy a szabadidőben, amatőr vagy baráti társaságban focizni vágyó fiatalok megfelelő helyszíneken sportolhassanak. Szomorú, hogy a mai fiatalok vagy fiatal felnőttek nagyon kevés helyen tudnak footbalozni: ha a sóstói stadion edzőpályáira be is tudnak menni, sokszor kizavarják őket, a bregyó-közi nagypályán nincsenek kiskapuk és onnan is sokszor kiszorulnak, az általános iskolák betonpályái sokszor alkalmatlanok, a magántulajdonban lévő műfüves pályák (pld. Főnix) vagy termek pedig megfizethetetlenek!
    Gondolkodtok-e (véleményem szerint kellene) olyan füves-műfüves pályák kialakításában, amelyet minden fiatal térítésmentesen és időkorlát nélkül használhasson? Fontos a gyerekek szempontjából ez, hiszen amíg mozognak nemcsak egészségesebben fejlődnek, hanem a kisközösségi szinten is szocializálódnak (addig sem cigiznek, drogoznak, isznak!)! Nagyon nagy szükség lenne ilyen focipályákra, mert ebben nagyon le vagyunk maradva...

    Sok sikert kívánva, Üdvözlettel: Horváth Gábor

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, keresni fogom. Tájékozódok aztán meglátom, hogy a kampányban is kívánok-e segédkezni és, ha igen, milyen módon.

    Egyébként Horváth Gáborra reagálva, kézenfekvő lenne egy olyan területen létrehozni, ami aránylag beleesik a "közelben van" kategóiába több városrészből nézve is. Javasolnám például a palotavárosi tavak környékét. Közel van a belvároshoz és a Tóváros, valamint természetesen a Palotaváros rengeteg fiatalját is le tudná kötni egy új szabadidős alternatívát kínálva.

    VálaszTörlés

Az Ön bejegyzését előzetesen moderáljuk, elkerülendő a szándékos provokációt és egyéb rosszhiszemű írások, tartalmak megjelenését. Megértését köszönjük.

Kérem a megjegyzést kezdje a nevének megadásával, ha szeretné.