Oldalak

2010. július 30., péntek

Vannak dolgok...



Kínai hamisítvány, viccelődött Bernie Ecclestone Forma-1-es vezető a Szent Korona mellett. "Oh no, no, no!"- reagált Schmitt Pál házigazda az index.hu videója szerint.

Ecclestone talán fanyar angol humorral és némi modortalansággal alig hitte el, hogy ezer éve "gyártották" a Szent Koronát. Bár igaz, hogy akkortájt még az ő hazájában sárkunyhókban laktak az emberek, mikor mi már államot alapítottunk és 1000 éve töretlenül itt vagyunk. Bár elnézve ezt a sok mosolygó, szolárium barna fiatal milliárdos úrvezetőt, ők sem igazán tudták milyen rendezvényen vannak :P

2010. július 28., szerda

Munkában a MÁV



2 hónapos telefonálgatás eredményeképp munkához látott a MÁV. A képen látható amint helyre igazítják a vasúti átjáró hibás részeit. Remélhetőleg az vízelvezető árkokat is kérésemnek megfelelően tovább takarítják és megoldódik a folyamatosan belvízzel küzdő kertek problémája is.

2010. július 27., kedd

2010. július 26., hétfő

„Szent István Program”

Mint korábbi bejegyzésemben olvashatta, a Jobbik Székesfehérváron „Szent István Program” néven kíván programot alkotni. Amit hamarosan be fogunk mutatni itt a blogon.

Szeretnék megkérni minden kedves olvasót addig is írja meg ötleteit, javaslatait, terveit. Ön mit tenne?

Tegyen fel kérdést Gál Péter Pálnak a Jobbik székesfehérvári polgármester jelöltjének.

2010. július 25., vasárnap


A Jobbik székesfehérvári alapszervezete önálló polgármesterjelöltet kíván állítani, és önállóan indul az őszi önkormányzati választásokon.

Ezt dr. Kummer Ákos, a székesfehérvári alapszervezet alelnöke jelentette be sajtótájékoztatón, amikor bemutatta az alapszervezet által polgármesterjelöltnek javasolt Gál Péter Pált.

Gál Péter Pál a Jobbik városi szervezetének alapító elnöke, jelenleg is önkormányzati képviselő, a vagyongazdálkodási bizottság elnöke.
Ezt követően Gál Péter Pál tájékoztatta a sajtó megjelent képviselőit a Jobbik választási elképzeléseiről, és ismertette a „Szent István Program” néven készülő választási programjának sarokpontjait. A Jobbik a város tradícióinak megőrzése mellett teljes szemléletváltást tart fontosnak, miközben programjában hangsúlyosan kívánja megjeleníteni az elmúlt ciklusok elszámoltatásának kérdését is.
Gál Péter Pál elmondta, ahogy Szent István erős kézzel épített egy keresztény magyar államot szinte a semmiből, úgy kell nekünk most egy erős Székesfehérvárt építenünk újra a nulláról. Hiszen a város korábbi gazdasági vezető szerepéből mára egy Csipkerózsika-álmot alvó, fejlődést nem mutató várossá silányult, miközben az elmúlt időszak hibás pénz- és gazdaságpolitikájának köszönhetően jelentős adósságállományt görget maga előtt.
Az elszámoltatást firtató újságírói kérdésre válaszolva a polgármesterjelölt elmondta, hogy e tekintetben figyelmük minden kényes vagy zavaros ügyre ki fog terjedni. Példaként a Vörösmarty Színház rekonstrukciójának, illetve a városi távhőszolgáltatás fejlesztésének magánkézbe történt kiszervezésének ügyét említette.
A Jobbik a város minden egyéni választókörzetében önálló képviselőjelöltet fog állítani, akiket még ebben a hónapban be kívánnak mutatni a közvéleménynek.
A Jobbik részletes székesfehérvári választási programja, a Szent István Program Gál Péter Pál tájékoztatása szerint augusztus első hetében bemutatásra kerül mind a sajtó, mind a választópolgárok részére.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Székesfehérvári Alapszervezet

Adjon az Isten !

Kedves látogató ezen a blogon találkozhat a székesfehérvári jobbik polgármester jelöltjével, önkormányzati képviselő jelöltjeivel. Megismerheti céljainkat a várossal kapcsolatos terveinket, értesülhet programjainkról. Véleményezheti bejegyzéseinket.

Szebb jövőt!